top of page

Klau

Tegnap beharangoztuk, hogy Klau hetet tartunk. Ma róla fog szólni ez a röpke blogbejegyzés.

Klaut sok helyről ismerhetitek, főként ha a szokásosnál jobban belebonyolódtatok a budapesti kreatív körökbe. Sok szálon futó, szerteágazó történet az övé. Legnépszerűbb projektje a NagyKlaudiadesign rendkívül szellemes, kreatív és személyes grafikáiról lehet ismerős. Az alapvetően kedves karakterek sokféle szerepet játszanak Klaudia képein. Kicsit olyan ez mint egy két dimenziós színház, ahol a rendkívül tehetséges színészek nagyon sokféle karaktert képesek eljátszani. Klau figurái bőven túlmutatnak a cukiság határain, a grafikákat finoman átszövő humor épp úgy jellemzi ezeket az alkotásokat, mint a kedvesség, ami a képekből árad.

Szombathelyre járt festő szakra majd Dániában folytatta tanulmányait.

Klau meghatározó tulajdonsága, hogy mindig teljes mellszélességgel kiáll azon ügyek mellett,amik mellé a voksát letette, legyen az művészeti projekt vagy egy márka építése. Ez a tudatos, minden buktató ellenére is előremutató attitűd, nagyon inspirálóan hatott és hat rám a mai napig.

A sok említésre méltó tevékenység közül kiemelkedik személyességével és őszinteségével a TTT azaz a Tell The Truth-tote bags. Ezek az életből kiragadott jelentetek, kiemelik a pillanatokat a folyamatából és megállítják az időt. A grafikákat szemlélve olyan érzése támad az embernek, hogy belekukkol valakinek az életébe és olyat lát, amit nem lett volna szabad meglátnia. Nem értjük a pontos cselekményt csak érezzük, hogy valami nagyon személyes térbe kerültünk mégis érezzük a lényeget. Mindezt minimális lényegre szorítkozó vonalakkal, sallangmentesen jeleníti meg.

Klaudia számos workshopot és műhelyt tart , leginkább a pirográfia a meghatározó technikája.

A Kézzel-Lábbal programjai közt, külön erre az alkalomra reflektáló pirográfia műhely kapott helyet, melyet holnap mutatunk be nektek részletesebben.

workshop

Grafika fán

finom humor

TTT


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page