top of page

Betti

A tavasz feltartóztathatatlan közeledtével fontosnak éreztük, hogy bemutassuk kis csapatunk tagjait, hogy tudjátok ki fogja vezetni az általatok választott műhelyeket. A héten Betti és az általa tartott műhelyeket mutatjuk be nektek.

Betti az Kaposvári Zichy Mihály Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégiumban végezte el a középiskolát. Majd a Nyugat-magyarországi Egyetem festett- nyomott textilművesség szakirányán szerzett diplomát.

Bettivel itt kezdődött a barátságunk, az egyetemen -a mesteremen kívül- tőle tanultam a legtöbbet.

Mindig központi figurája volt a délutáni műhelyeknek már akkor nagyon élesen meglátta milyen irányokat érdemes vennie az épp alkotói válságba került csoporttársaknak. Mindamellett a saját útját is nagyon élesen látta már az egyetemen, nem véletlenül nyert OTDK-t installáció kategóriában, egy a volt szovjet laktanyában talált lőszeres láda újraértelmezésével.

Az egyetem után különféle land art projektekben vett részt. Rendszeresen építenek nyári fesztiválokra csodás építményeket szigorúan természetben található anyagokból. Ezek a csodás természetes építmények egy egyszerű, letisztult tökéletesen harmonikus világ érzetét keltik a szemlélőben.

Betti saját márkája a Módra TextilDesign távoli galaxisokat tár elénk, melyeket viselhetünk is. Rendszeresen tart workshopokat Budapesten és a nyári fesztiválokon. Betti választható workshopjai nálunk: Törzsi batik műhely, Dúcnyomó műhely, nemeztárgy készítő műhely ezekről részletesen olvashattok a héten a blogon. Vagy a workshopok, túrák fülnél.

Workshop O.Z.O.R.A

Módra TextiDesign

Workshop



Úszó világítótorony a Velencei tavon


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page