top of page

Kézzel-Lábbal Blog

Sziasztok!

Örömmel tudatom veletek, hogy nem csak a kézzel-lábal startol el tavasztól, hanem a kézzel-lábbal blog is. Itt mindig friss tartalmakat olvashattok az épp aktuális táborokról. Érdekes háttér információkkal ismerkedhettek meg

Kezdetnek a kézzel-lábbal születésének körülményről olvashattok.

Kezdetben vala az ember...

Valahol ott érdemes kezdeni, hogy Máté megálmodta a Zörög Portát, mely Cseszneken augusztustól várja az erre tévedő túrázókat. Mivel maga is és magam is rengeteget járjuk az erdőt, nem is volt kérdés milyen célközönséget céloz meg a Porta. El is kezdtek szép sorban jönni egy-két napos alkalmi lakhelyük elfoglalására a kirándulók, akiket Máté mindig készséggel útbaigazít. Hirtelen megnövekedett a nyüzsgés a vendégház körül és igazán jó volt látni az embereket feltöltődve távozni innen a Bakonyból. Estébe nyúló beszélgetéseink is nagyon inspirálóan hatottak az új ötletek megszületésében.

Én akkoriban tartottam az első textilképes műhelyemet és eszembe jutott milyen remekül állna a Bakonynak ha alkalmi alkotóközösséget jönnének benne össze sőt a Zörög Portának is ha a közösségi terében vagy a féltető alatt nyaranta kis művésztelepeket hoznánk létre, akikkel aztán nagyokat lehet járni a Bakonyban.

Innen már csak egy ugrás és megszületett a kézzel-lábbal ötlete. Olyasféle ötletelés keretein belül , amikor az embert valamiféle eufória keríti hatalmába és egymásnak dobáljuk a jobbnál jobb ötleteket amiből aztán szépen fél óra alatt összeáll az egész történet. Utána elégedett fáradtságot érzel és elkezded kidolgozni, realizálni a részleteket.

A fotó pedig az ötlet létrejöttének helyét jelöli, ahol nyáron a műhelyeket tartjuk majd.

az ötlet megszületésének helyszíne


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page